maandag 5 maart 2012

Review shoplogHi!
Deze keer een artikel over alles wat ik kocht waar ik al eerder een shoplog over schreef.

Als eerste de lippenbalsem van de Claire's. De dag dat ik 'm kocht stond ik er alleen maar mee in mijn handen, hij is zo lekker! Eigenlijk wil je de balsem al hebben door de verrukkelijke, zoete geur. Hij bevalt me goed en ik ben er erg blij mee!
En dan nu de broek. Terwijl ik dit schrijf heb ik 'm aan, dus dat wordt makkelijk beschrijven hoe hij zit ;)
Hij zit heel fijn, alhoewel hij soms aan de onderkant een beetje omhoog 'kruipt', maar dat is niet irriterend ofzo. Verder zit ie dus heel fijn en hier ben ik ook heel blijk mee!
De shampoo nu. Inmiddels al uitgeprobeerd. Hij is heel fijn en ruikt echt super lekker fris naar kokosnoot. Een dag nadat je je haar hebt gewassen, ruikt het nog steeds naar kokosnoot! En dat is wel fijn denk ik... Een aanrader!

En tot slot de nagellakjes. De groene heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar die komt nog! De blauwe crack nagellak wel. Hij is super fijn en klontert niet. Ook duurt het iets langer totdat de lak breekt, vergeleken met de witte crack. Ook breek hij mooi. Jammer genoeg werkt mijn camera niet mee, dus kan ik even geen foto maken. Volgende keer beter ;)

Dit was het weer voor deze keer...
-xxx-

1 opmerking: