zondag 4 maart 2012

Lovin' pics


Hi!
Deze keer een Lovin' pics. Ik probeer 1 keer in de maand een Lovin' pics te doen met elke keer weer andere pics die ik die maand ben tegen gekomen en super leuk vind!
En dan nu van vorige maand, omdat maart nét is begonnen, dus doe ik er deze maand 2 ;)




Dit is de eerste. Deze vond ik op www.weheartit.com waar ik eigenlijk al mijn illustraties wel vandaan haal. Toen ik deze zag werd ik er gelijk verliefd op. De tekening zelf vind ik heel gaaf en de manier waarop het getekend is. Ook de letters vind ik heel mooi, en toch simpel opgevuld. De tekening vind ik ook een beetje mysterieus omdat je haar ogen niet kan zien en je daarom niet ziet hoe ze er nou écht uit ziet. 




En dan nu de volgende! Deze vind ik vooral schattig. Ik weet niet of je het al gemerkt hebt, maar ik ben helemaal gek van vintage. Echt, als het zou kunnen zou ik m'n kamer er helemaal mee kunnen inrichten!
Deze nagels zijn in zo'n vintage sfeer. Als ik zou kunnen zou ik ze zelf op mijn nagels doen, maar dat kan ik dus niet ;) Ook de kleuren combinatie vind ik leuk, blauw, rood-roze, groen en wit. Deze nagels zijn echt om bij weg te dromen...


Deze vind ik wel 1 van de leukste... Paris in love! Alles waar ik van houd... De Eiffeltoren, koffie, snorren, croissants, en dat meisje ziet er gewoon leuk uit ;) 
Dit is ook weer een beetje vintage- achtig... Ik kan niet zonder gewoon!
Ik vind het ook grappig dat de koffie een foto is, en het kopje getekend. Eigenlijk is alles behalve de koffie getekend...
Ik ben erg blij dat ik deze tekening vond, want ik hou ontzettend van Parijs.


Deze is volgens mij best bekend. Maar hij blijft leuk! Ik vind 'm vooral leuk omdat de opvulling van 'Bonjour' en de snor een foto is die, hoe zeg je dat, door loopt? Nou ja, ik hoop dat je weet wat ik bedoel!


En dat als vijfde en laatste deze geniale foto. Ik weet wel 110% zeker dat ze 'm gefotoshopt hebben, maar ik vind 'm ge-wel-dig! Ik hou ook van zwart-wit, dus dit is sowieso een ideale foto voor mij ;) De schoenen zelf vind ik ook super cool.
Ook ben ik 'blij' dat ze niet een droge, saaie, normale straat hebben genomen. Anders word de foto zelf ook wat saaier. Maar voor de rest vind ik deze foto echt super cool!


Dit was de Lovin' pics van vorige maand, eigenlijk. Later deze maand komt er weer een nieuwe Lovin' pics!


-xxx-

2 opmerkingen: